Sponsra Hyssna Bygdegård!

Är du intresserad av att stödja Hyssna Bygdegård?

Kontakta vår ordförande Lars Eriksson för mer information: hyssnalars@telia.com, tel 070-8139474.

Hyssna Bygdegård drivs ideellt och är en aktiv mötesplats för alla i Hyssna. Styrelsen jobbar för att få ett stort engagemang och erbjuder med jämna mellanrum ett antal aktiviteter till bygdens invånare. Uthyrning, evenemang, medlemsavgifter men framförallt sponsring är en viktig del i vårt arbete. Det ekonomiska överskottet av dessa aktiviteter går till renovering och underhåll så att vi kan bevara vår bygdegård och göra fler roliga saker tillsammans!

Vi har ett omfattande sponsorpaket som ger ert företag eller du som bidragsgivare en framträdande plats i Hyssna Bygdegård. Ur ett profileringsperspektiv syns företaget på skylt i Bygdegården, som är välbesökt på olika sätt vid olika evenemang och uthyrningar. Dessutom på vår webbplats och i olika utskick. Vidare ges möjlighet att profilera företaget i samband med arrangemang och tävlingar, samt genomföra ett företagsevent, förslagsvis som personal-, kund- eller familjeaktivitet.
Välkomna till Hyssna Bygdegård!

Här följer en lista på företag som valt att stödja Hyssna Bygdegård. Klicka på logotypen för att bli länkad till respektive hemsida.

Bild Swedbank