I vår bygdegård finns alla förutsättningar för att din fest skall bli lyckad. När du bokat in ett datum vill vi ha en genomgång med dig i bygdegården ganska omgående.
Eftersom du troligen själv är huvudpersonen under festkvällen antar vi att du inte kan hålla koll på allt under festen.
Därför begär vi att du utser någon person som är ansvarig för köket och någon som är ansvarig för lokalen, även för ljud- och bildanläggningen om du hyr den.
Dessa personer är våra kontaktpersoner fram till festen och skall vara med vid genomgången. Vår erfarenhet nu säger oss att detta är bästa sättet att få en lyckad fest.

Kontakta oss i god tid för bra framförhållning och planering.

Bygdegården är väl utustad med porslin och glas för 110 pers. Har du önskemål om något till dukningen som inte ingår i vår uppsättning får du anskaffa det själv. Det är viktigt att vi gör en bra genomgång i god tid före ditt arrangemang.

Vi erbjuder dig all vår hjälp för att du skall få den bästa upplevelsen, se här under:

Dukning och design

Vi förmedlar kontakter som kan hjälpa dig/er om olika tips gällande dukning och design.

Ljud och bildanläggning

Vill du hyra vår fina ljud- och bildanläggning får du alltid en genomgång av anläggningen som är obligatoriskt före användning. Hyra av anläggningen skall vara inskrivet i kontraktet och är förknippat med en extra kostnad.

Köket

Behöver du tips om utrustning, porslin och på bästa sätt utnyttja köket är vi dig gärna behjälplig. Köket är ett bra beredningskök, ej lämpligt som tillagningskök.

Här hitta du länkar till hemsidor som kan vara till hjälp för dig som skall hyra bygdegården.

Bygdegårdarnas Riksförbund

Marks kommun – Se vad som händer och vad du kan uppleva i vår bygd.

Är du i behov av övernattning? 
Kvarnen i Hyssna har fantastiska rum på pensionatet i den gamla smedjan.